Information.

Hej alla Gossipryfans!
Nu undrar ni säkert vart jag varit? Eftersom jag ser statistiken fortfarande är den samma har ni inte försvunnit, härligt!
Det är iallafall såhär, jag har problem med stress och  lite andra saker som hänt vilket gör att jag inte kan blogga för då blir det bara massa deppinglägg. Jag vet att jag inte haft den här bloggen länge alls, knappt en månad, men kan inte blogga om det fortsätter vara som det är.
Vi får se om det blir en ljusframtid eller om jag får tacka för mig.

Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Svar på fråga!

Hej, det är såhär att jag har varit mobbad i lite över två månader och det har lätt till att jag inte alltid vill gå till skolan varje dag, jag har frågat massa sidor om massa problem. nån hjälp???
''Inskickat utav: okänd.''
Hej okänd och tack för att du läser Gossipry.
Du skriver att det lätt till att du inte velat gå till skolan och det är inte bra. Man ska kunna gå till skolan och måbra! Har du någon vuxen du kan lita på? Kanske skolsyster, kuratorn eller mormor som du kanske kan prata med? Då kan du berätta för den vuxna du väljer att prata med hur du känner och hur det känns att gå till skolan. Den vuxna kan då ta kontakt med lärare osv istället för att du ska försöka stoppa detta själv.
Glöm inte att det är viktigt att du öppnar upp dig och säger det du vill ha sagt (så jag ser det.)
Hoppas det löser sig, ta hand om dig!
Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Här vimlar det in inlägg (lite uppdatering för er, mina kära..)

Dny har hittat sin rätta plats bland ''oss'' men hur väl vi accepterar den är väl också upp till oss.
Ta tillexempel the situation h*n var vilse en längre tid innan h*n hittade sin plats men att den platsen vart funnen tror jag har mycket att göra med weeder? Weeder har en slags förmåga att kunna välja och peka ut folk som ska in i the ''crew.'' Tillskildnad från purpela som har en förmåga att kunna arbeta med varanda nöt på hökvarteret aka sysselsättningen.
Men vad är bäst egentligen att ha en förmåga att blida ''crew'' som gör det lättare sedan att, kämpa sig fram i flok.
Eller att ha förmågan att kunna prata och arbeta med varje person?
Vad är bäst?
Apråpå bäst, så rimmar ju ordet bäst på fest.. Någon ska ju ha fest.
Är DU bjuden?

Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Tryck på F5 för att se..

God eftermiddag.
Jag har nu efter timmars av slit och jobb lyckas sätta in en design. Denna design lär jag ha ett tag framöver.
Låt oss nu be för att jag inte skall klanta till något för att jag får för mig att ändra något.
Angående Rihannas röda hår:
Jag måste säga jag älskar det!
Det passar henne super bra, sitter snyggt och framhäver hennes ansikte speciellt. För det är dit ögonen dras till håret sedan runt om till ansiktet och sist kläderna. Rihanna gjorde ett utmärkt val när hon valde rödfärg, men starka färger speciellt passar Rihanna!


8,5 av 10p

Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Veckans ämne är.. Mobbning.

Vad är mobbning?

Mobbning är när någon blir utsatt för negativa handlingar under en tid. Den som blir utsatt kommer i underläge och kan därför ha svårt att försvara sig.

 

Andra ord som kan dyka upp när man pratar om att någon är utsatt är kränkningar, trakasserier och diskriminering. Kränkningar är när man blir illa behandlad så att man känner sig ledsen, sårad och mindre värd. Det kan ske en eller flera gånger. Trakasserier är när mobbningen har att göra med någon av de sju diskrimineringsgrunderna, t ex ditt kön eller din hudfärg. Diskriminering är när en vuxen behandlar dig orättvist eller att skolan har orättvisa regler som drabbar dig för att du till exempel har en viss religion, sexuell läggning eller ett funktionshinder.

  • Fysiskt/kroppsligt: Att göra något mot någon annans kropp som att slå, sparka, tafsa, komma för nära, hålla fast, knuffa, fälla, nypa, dra i håret, kasta sudd, stjäla eller förstöra saker osv.
  • Verbalt/genom ord: Att göra illa någon med hjälp av ord. Det kan man göra genom att hota, skriva elaka lappar, klottra eller att säga något direkt till personen så som: fetto, hora, vilken ful tröja du har, du får inte vara med osv. Men man kan också göra det bakom ryggen på någon genom att snacka skit och sprida rykten.
  • Psykiskt/mentalt: Att på olika sätt "i det tysta" visa en person att den inte är välkommen. Exempel är när alla i klassen är bjudna på fest utom en person, när man jämt är ensam på rasterna utan att ha valt det, när man alltid blir sist vald i gympan, när någon gör ett elakt tecken eller när ingen hälsar på en när man kommer till skolan. Det kan faktiskt räcka med irriterade blickar eller suckar när man kommer i närheten för att man ska bli ledsen.

Kolla gärna in flera filmer på youtube genom att ni sedan klickar på den lilla youtube knappen och sedan kommer en ny sida öppnas upp (möjligtvis samma sida.) Där efter finns ett utav av massa olika filmer att kolla på!

Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Fotnot: all information från friends hemsida. videos från youtube + googlebild.

HALLÅ????


VARFÖR KAN JAG INTE SE DE FÖRBANNADE INLÄGGEN FÖR???
Fotnot: test inlägg. uncool -_-

Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Just something pour your eyes.. while am gone..

Selena Gomez...what happend?


När jag kollar på Selena Gomez läppar så tycker jag inte alls att det ser ut som att det riktigt är hon som ''pratar''.
Jag kanske bara inbillar mig, dock (som jag alltid gör) men rätta mig om jag har rätt?

Ska göra en kort intruktion om något lätthänt ämne att prata om innan veckans slut. Som vanligt kan ni skicka in frågor om ämnet och jag kommer självklart att svara! Ämnet kommer imorgon!

Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Förbannade blogg.

Lil'cg har av någon anledning börjat använda omvänd psykologi, mot kinderägg. När lil'cg använder det mot purpela märks det ingen större skildnad. Lil'cg är bra på att vända om saker och ting.
Påtal om vända om slog mig tanken om The situation, h*n slog ju om.
Men just nu försöker både h*n och Ldb vinna, Kinderäggs hjärta. Men det återstår att se vem som vinner hjärtat, det återstår att se.. Vem som får hjärtat.
Fast det roliga ska bli och se hur kinderägg kommer att sluta upp om Ldb eller The situation vinner hjärtat.
Kommer det bli ett svartsjuke drama mellan kinderägg och purpela? Kommer purpela att, börja spela omvänd psykologi? Genom att vända, ett exp. Denna bild:



Louis Vuitton 2011 Spring/summer, fashion week Paris.
Som en lite påminnelse om att det är inte alls långt kvar tills sommaren kommer och vi kan använda alla dessa beautiful färger..

Fotnot: Google och tubmler bilder.

Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Svar på frågor!

Tjo.
Jag är en kille på 14 år jag och min flickvän har varit tillsammans i snart cirkus en månad. Flickvännen vill träffa min mor och far, men vet inte riktigt om jag vågar för min far tycker inte att jag ska ha en flickvän han vill att jag ska fokusera på mina betyg så jag kan bli marinbiologist som är min högsta dröm. och min mor skäms jag för, för att hon alltid skämmer ut mig och hon verkar också tro att jag fortfarande är typ tre år.
sen har jag ett till problem. det är ingen i min skola som vet om att jag och min flickvän är tillsammans, min flickvän vill inte ses med mig i skolan. jag vet problemet, jag har jättemycket acne i ansiktet mitt. provat massor med produkter men dom funkar inte. järnspikars vad jag hatar det!
skulle betyder jättemycket ifall du hjälpte en pojke i nöd.
Inskickat utav:''Hans.''

För det första så tycker jag inte din tjej ska vara ytlig, hon själv kanske inte direkt är en pangbrutta.
Acne kan vara otroligt jobbigt, men gå till apoteket och prata med de där så kan ni säkert hitta någon produkt som du borde ta, du är ju trotsallt bra fjorton år.
Att din flickvän vill träffa din mor-och far föräldrar är väk inte så farligt. Om du nu vill bli marinbioglogist så kanske du kan berätta för din pappa att du inte ska ge upp drömmen även fast du har tjej.
Det enda rätta du gör är att gå på magkänsla och följ ditt hjärta!
Kram hoppas det funkar
hejsansvejsan i lingonskogen!

jooooo så här är det. för några veckor sen fick jag reda på att jag blivit gravid. jag vet dock inte vad jag ska göra! vågar liksom heller inte säga till mina föräldrar. så hur ska jag göra ?
Inskickat utav: ''olivi''

Prata med någon du kan lita på, kanske skolsyster, en nära vän, bris eller bup. Och de kan hjälpa dig att gå vidare där ifrån. Uppsök läkare snarast!




Bananerna kaos, spökar runt!

Kära blogg och bloggläsare.
Jag har försökt att försöka sätta in en design, istället för att ha en nybörjar design.
Resultatet utav detta var: misslyckat.

Jag lär återkomma inom en kort framtid och hoppas på att detta skall lösa sig.
Svarar på de sista frågorna idag och ska göra ett inlägg senare, vad det handlar om skall bli en

Svar på förhållande veckan.

Hej, jag har ett problem!
En kille som jag verkligen gillar, han ser mig som kompis och jag vet inte hur jag ska våga ta nästa steg, snälla hjälp mig!
Inskickat utav ''okänd.''

Hej okänd och tack för att du läser Gossipry.
Som jag sagt tidigare är det ganska svårt att ni sitter två i en båt och bara en ror i sin åra medans den andra inte gör något.
Har du försökt ta kontakt med honom på något sätt, kanske skicka ut lite små singnaler som kanske kan visa att du gillar honom. När du säger att du inte vågar ta nästa steg så undrar jag hur pass stort steg du hade tänkt att ta, om du är på steg ett kan du ju inte bara hoppa till trean. Du måste bygga upp lite tills du kommer till trean. Börja häng mer på fritiden, ta insiativ till att chatta på nätsidor tillexempel facebook. Sen bygger du bara dig vidare på det sättet. Men var inte för mycket på honom, lite luft behöver han även du med. Vem vet, kanske han gillar-gillar dig med, bara att han väntar med att säga det. Ta det lugnt, allt kommer falla på plats!
Hoppas det blir ett förhållande av er två!
!!!!Jag har en kille han vågar inte gå bland folk med mig och när han ser andra tjejer låssas han som att han är min kompis :(!!!¨
Inskickat utav:''Emma.''
Hej Emma och tack för att du läser Gossipry.
När du skrev att han inte vågar gå bland folk med dig fick du mig att stanna upp en stund och tänka.
Skämms han över dig? Jag tänker mera att om ni nu är tillsammans så borde han vilja visa upp dig på ett posetivt sätt, att han vågar hålla din hand framför andra tjejer eller hålla om dig. Du borde prata med din kille och faktiskt berätta att det gör dig upprörd när han håller på som han gör och om han förstår det så kan du ge honom en ny chans. Sumpar han den chansen, så är det upp till dig om du vill dumpa honom eller fortsätta vara tillsammans med honom.
Jag hoppas det löser sig Emma! Har dig i mina prayers!

Fotnot: I slutet utav veckan kommer vi att ta övriga frågor eftersom de inte har att göra med förhållande/(kärleks) temat. Eftersom jag har fått mycket kommentarer som jag raderat om kärlek så kan jag ta upp de. Till er som kommentera om kärlek, jag har kommentarerna sparade!

Om det blir någon bloggning imorgon, så ska vi ta igång med karaktärerna igen, men måste som sagt hålla öron och ögon öppna för gossip. Vem vet, kanske jag skriver om just dig imorgon.
Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry.

Bara vissa få klarar det till toppen, titta bara på bilden.

Ofta söker folk bekräftelse, kanske för att de är osäkra, kanske för att det inte vet vad de ska göra eller vart det ska  föra det hela vidare. En del bara hänger med i slummen, för att ''alla andra'' gjort det. Vissa gör det för att det är menade till att göra det.
Ta tillexempel tabbita h*n får med sig folk, så som weeder med. Men nån som ibland ofta hamnar mitt-i-mellan-det-hela: kinderägg. Vad händer om kinderägg tar ett steg ut, ett steg större, utanför den vanliga zonen?
Skulle klassen falla? The situation's bralla lär gå sönder där fram, när h*n ser vilken Miss Independent h*n har blivit, h*n kommer falla när på knän när h*n ser vilken liten dominerande självständig, sexig liten boss h*n blivit. Kanske tror h*n att h*n vet vart korten ligger på bordet även kinderägg har ess i rockärmen.
Nu återstår det bara att se när ess'en kommer fram...


Hej Gossipry!

Först och främst , så ville jag bara tala om att denna skvallerblogg är helt klart bäst! 
Iallafall, åter till en fråga jag gärna velat ställa till dig men inte vågat: 

Jag är 13 vårar, och skolkat i alla mina år i skolan. Jag kan inte sluta, det har blivit som en drog för mig. Gillar liksom kännslan att vara klassens rebell, den som alla inte vågar snacka med. Har liksom inga vänner i klassen heller, och jag skriker på mina lärare. Kan heller inte byta skola eller så för att starta om på nytt, och ge skolan en chans trots allt. Har även straight F's på betygen, kommer säkert sluta som hemlös eller så. Så snälla snälla Gossipry. Hjälp mig! Vad hur ska ja göra för att sluta skolka..?
Inskickat utav:''Hannah.''

Hej Hannah och tack för att du läser Gossipry.
En av det viktigaste sakerna är att du först och främst kan acceptera att du faktiskt skolkar. Du är ju själv medveten om att du har en drog såkallat beroende också. Det är helt okej att gilla känslan att skolka, andra gillar ju smaken utav glass. Men den där känslan när du får ett A i betyg tror jag kommer kännas mycket bättre än att du har F i alla ämnen. Tänk på att du är i skolan för ett skäl och det är ju för att du ska utveckla dina kunskaper och bära med dig de i livet. Att vara klassen's rebell är kul för stunden nu när du kanske inte tar pluggandet seriöst men, när du blir äldre med åren kommer du att ångra att du inte skötte pluggandet, för det är bara dig det drabbar i slutändan. Byta skola kanske inte är den bästa utvägen, men kanske om du jobbar i mindregrupp på din skola, och tar ett steg i taget. Gör då allt i din egna takt men häng samtidigt med. Var lite social mot folk, lär känna folk det är en fördel senare i livet om du vågar prata med folk!
Lycka till och jag hoppas det löser sig!
Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry














Only a few make it to the top.. others fall.. Do you?


Intrudikton inom...förhållanden.

Förhållanden, kan vara något som är väldigt mysigt.. Men samtidigt fängslande. I ett förhållande är det vanligast att man är två personer. Man visar då sin kärlek till varandra, men inte alltid. Ibland kan ett förhållande inte ha bra komunikation, men bra sexuellkontakt eller vara på något annat vis. Ett förhållande kan vara upp till 40år och ner till 2dagar beroende på hur det är i förhållandet och hur det styrs. Jag ska nu ge exempel från google på vad de tycker är viktigast i ett förhållande:
*Ärlighet
*Fungerande sexliv
* Att ge och få
Hur man vill tolka ordet förhållande är egentligen upp till varoen, men jag gav en lätt-snabb-tolkning utav vad jag tänker på när jag hör ordet förhållande.
Varje dag kommer jag att ta upp ett till flera förhållande problem, jag börjar med en redan idag.

Hej där! 

Jag är riktigt döds-kär i en kille, dock vet jag inte om han riktigt är intresserad av mig. Men skulle du kunna skriva olika tecken/punkter på hur en kille visar att han är intresserad av en tjej? tack!
Inskickat utav ''linnea.''

Hej Linnea och tack för att du läser Gossipry.

Nu vet jag inte hur situationen ligger till, om ni är vänner eller bekanta, om ni ofta ser varandra om ni hänger i varandras umgängen.
Men från synvinkeln jag ser det, oftast så kollar han väldigt länge på dig med blicken och släpper den inte direkt.
Han berättar för sina vänner om dig, kanske står han i ett hörn i skolan och står vänd mot dig och pratar med sina vänner medan de kollar på dig väldigt intensivt och länge. Det är ett bra tecken för då vet du tänker på dig iallafall. Vissa killar gör så att de tar kontakt med nåra av dina tjejkompisar för att komma närmre dig, och då kanske är det lätt hänt att han börjar dyka upp på alla ställen du går till.
Lycka till & hoppas att det blir ett förhållande av det!
Fotnot: jag är ingen kärleksexpert.
Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry

Nästaveckas teman: förhållanden.

Suttit och gjort ett barnkorsord, för att öva upp mina svenskakunskaper. En ring klocka slog genast i huvudet om att jag ville göra en geek-collage på kläder, så återigen ska vi låta fantasin flöda: svarta vercas jeans uppvikta lite nedtill, slarvigt shorta som är instoppad innanför byxorna med svarta boots till, lite döskalle smycken och svagt smink i ansiktet men starkt läppstigt, slarvigt bulle uppsatt och pricken över i:et - nördglasögonen. Påminner rätt så mycket om stilen Link.P skaffar lite, lite men väldigt diskret.. påtal om diskret. Bara jag som märkt att the situation stöter lite på tabbita? Vad dras han mest till, den wannabe-utputande-rumpan? Till och med tvilling2 har lite mera att lägga till, men tvilling 2 har ju allt som tvilling 1har.
Men återingen så kanske tabbita och the sitation slutar upp som något?
Om tabbitas andra halva Gid, går med på det.
Vem är denna mystiska Gid?
Gud vad jag älskar att leverar gossip till er..
Ville även påminna att vi kommer att ha vecko-teman som vi kommer att prata om.
Nästa vecka's tema är:
förhållanden.
Ni vet att ni älskar mig.
Gossipry

As you know in fashion, one day ur in and the next - ur out.

Lägg märke till att mesta inom våra liv ibland krestar kring modet, vad som är inne och vad som är ute. Men vad är det ni finner så speciellt med att passa in? tvilling 1 och tvilling 2 har knappast något att säga till om de dras till de dominanta så som t.ex. lipping, men inte riktigt lipping än, något där i mellan lipping och weeder. tabbata skulle passa in där emellan, men även tabbata blir svag i lil'Cg's omgivning. Men vad händer om tabbata slår upp en fight mot lil'cg? Lil'cg har folk som säkert ställer upp, men tabbata?
Kan inte vänta tills jag kommer tillbaka till högkvarteret aka sysselsättningen.
Vem skulle vinna fighten? tabbata med hennes flörthet, att locka till sig, eller lil'cg med förmågan att använda sin hjärna?
ett tips: Det verkar som att trenden kanske blir en blommande höst?
Men åter igen, du väljer om du vill vara inne eller ute.
Glöm då inte att jag redan är runt hörent, jag ser vad du väljer...
Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry

höst, höstigare, skvaller.

Nu är hösten här.
Det är kallt på mornarna nu förtiden vilket betyder att sommaren definitivt är borta, inga mer chickkläder, eller snygga sommar outfits som kan bestå utav;
(svarta jeans shorts med nitar på, slarvigt instoppande linne, burberry solglasögon, färgstarka klara läppar och nagellack, som stoppas utav lite lättare smink på ansiktet och ett bar svarta boots med klack på.)
Förövrigt:
Verkar fortfarnade, tvilling 1, tvilling 2, weeder, tabbita, blondie och delvis kinderägg fortfarnade tro att det är sommar. Helt rätt har de inte, men till viss del. Solen lurar där uppe bland fluffet aka sockervadd. Så som fluffet lurar sig, lurar även the situation sig bakom the weeder. The situation har fått för sig att få fram ett så framkallat ''swag.''
Det där ''swaget'' lockar knappast, kinderägg och blondie. men kanske, kanske, kanske, weeder. De har ju trots allt nästan varit 'thogeter as one.'
Vem vet, kanske de slutar upp som det mest omtalade paret?
Det mest omtalade .. lesbiska paret på högkvarteret aka min sysselsättning.
Ni vet att ni älskar mig,
Gossipry

''Inblick i min gossipvärld''

Hej där, mina små älsklingar.
Välkommen till gossipbloggen som drivs utav, mig.
Inga riktiga namn med mera saker som kan få folk avslöjade kommer att vistas i den här bloggen.
Den här bloggen är en enbart driv och en-ofta-överdriven blogg, så läs den med en nya salt i handen. Bloggen kommer framförallt att handla om mina 24 karaktärer, och även andra saker som inom ''gossipvärlden.''
Blondie
Kinderägg
J'S
Lipping
Ghandi
Tvilling 2
Mustacho-man
Link.P
Weeder
DNY
Purpela
Skinny
Kk'b
The situation
Skolkaren
A´eleven
Tabitta
Cortisa
Twilight
lil´CG
Patt
LdB
Det var alla 24karaktärer, enjoy.
Ni vet att ni älskar mig,

Gossipry

Välkommen till min nya blogg!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus